Sofitel Legend The Grand Amsterdam_Facad

MASTERCLASSES

 • Meet &Co. en Sofitel Legend The Grand Amsterdam slaan de handen ineen om Masterclasses aan te bieden, voor bedrijven, met bekend Neerlands talent. Zou jij je personeel de kans willen geven om met bijvoorbeeld een inspirerende zanger, chefkok, stylist of schrijver in gesprek te kunnen gaan? Dit is nu mogelijk met de Masterclasses van Meet &Co.

  Deze dynamische en tailor-made online events geven een hoogwaardige TV ervaring mee waar de kijkers actief aan mee kunnen delen. Via een moderator krijgen de collega’s thuis een uur met het gekozen talent. 

   

  Vanuit het meest prestigieuze hotel van ons land zal jullie bedrijf in het zonnetje worden gezet om de saamhorigheid te bevorderen die we nu zo hard nodig hebben.

  1/1
 • Tijdens elke Masterclass van Meet &Co. kunnen jij en je collega's genieten van de culinaire hoogtepunten van Sofitel Legend The Grand. 

  Bij iedere Masterclass hoort een box die door de chef's van dit prestigieuze hotel zijn samengesteld. 

  De boxen worden bij jou en je collega's thuisbezorgd. 

  1/1
 • Alle Masterclasses van Meet &Co. worden uitgezonden vanuit de speciaal hiervoor gecreëerde studio in Hotel Sofitel Legend The Grand. 

  Meet &Co. werkt met een professioneel camera- en geluidsteam zodat elke uitzending van perfecte kwaliteit is.  

  1/1
 • Heb je altijd al vragen willen stellen aan Herman Koch, Karin Bloemen of Ronald Giphart, dat kan nu in deze Masterclass. Liever Yvette van Boven het hemd van het lijf vragen over haar recepten en hoe ze zo succesvol is geworden met haar kookboeken in het buitenland? Nu is je kans.

   

  Vanuit de TV studio in Hotel The Grand komen al jullie vragen aan bod.

  De interviewer zal samen met een van jullie collega’s de door jullie zelf bedachte thema’s behandelen.

  1/2
 • Janny van der Heijden is bij het grote publiek voornamelijk bekend als enthousiast jurylid van het populaire tv programma Heel Holland Bakt, maar zij heeft haar sporen op een veel breder culinair vlak al langer verdiend. Al meer dan 30 jaar vult zij dagelijks een rubriek over eten in verschillende dagbladen, ze heeft tientallen boeken geschreven, was hoofdredacteur van een groot culinair tijdschrift en haar naam is verbonden aan  verschillende tv programma’s.

   

  “Eten verbindt’ is een van haar stellingen. ‘Juist in deze tijd is dat hard nodig. Tijdens deze Masterclass leren en proeven jullie alles over deze verbintenissen.

  1/1
 • Wat draag je als je er goed uit wilt zien én serieus genomen wilt worden om je kwaliteiten? Bastiaan helpt jou en je collega’s tijdens deze Masterclass bij het vinden van de juiste mode-toon in jullie bedrijf. 


  Bastiaan van Schaik heeft zijn jarenlange sporen verdiend als een van Nederlands bekendste stylisten. Hij bepaalde het gezicht van het tijdschrift Avant Garde als Fashion Director en werd op tv bekend met Hollands Next Topmodel, RTL Boulevard en Shownieuws.   

   

  Naast het kleden van veel BN'ers, wordt hij vaker gevraagd door succesvolle zakenvrouwen en -mannen om hen te helpen de juiste impact te maken op de werkvloer.

  1/1
 • Niels Geusebroek neemt je tijdens deze Masterclass mee in de wereld van de Internationale muziek. Hij vertelt over zijn carrière pad en deelt hoe het liedje “Take your time girl” tot stand is gekomen. 

   

  Ondertussen genieten jullie van een proeverij naar keuze en zijn muziek. Zo ontstaat er een leuke interactie tussen Niels, de proeverij connaisseur en jullie! 

   

  Niels beantwoordt al jullie vragen en wie weet kom je er eindelijk achter of Niels nog steeds met de grootste DJ’s van de wereld samenwerkt, of hoe het er backstage aan toe gaat bij De Vrienden van Amstel.

  1/2
 • Ooit als stylist begonnen voor modebladen en bekende Nederlanders is deze allround zakenvrouw tegenwoordig eigenaresse van Amsterdam Fashion Week, runt een Styling School en modeboutique. Wat kan ze niet?

   

  Danie geeft een Masterclass creatief ondernemen. Creatief ondernemen is het ontdekken, creëren en optimaal produceren van waarde. Samen met je collega’s gaan jullie op zoek naar waarde voor jezelf,  je publiek of klant en je omgeving. 

   

  Het is niet altijd eenvoudig om te weten waar je mogelijkheden liggen in een organisatie zonder de dynamiek van je creativiteit te verliezen. Hier helpt Danie een handje bij met leuke voorbeelden uit haar langlopende carrière. 

  1/1
 • Frank Hollywood is een gewaardeerde hedendaagse kunstenaar. Hij gaat jullie tijdens deze Masterclass leren probleemoplossend na te laten denken met een schetsblok en potlood in de hand. Deze dynamische sessie doorbreekt denkpatronen op een luchtige en creatieve manier. 

   

  Zijn kunst zoekt de spanning op tussen zijn visie op toekomstige kunst en nostalgisch beeld uit het verleden. Hierover gaat Frank jullie vanalles vertellen, onder het genot van een gezonde dosis humor en nieuwe inzichten!

  1/2
 • De finesse van luxe schuilt in meer dan alleen materialistisch comfort. Luxe is meer een gevoel wat je creëert. In deze Masterclass krijg je de fijne kneepjes van het Etiquette vak aangereikt door expert Anne-Marie van Leggelo.

   

  Vanuit The Grand leert Anne-Marie jou en je collega’s hoe je je kunt onderscheiden door middel van goede omgangsvormen en juiste etiquette. Dit vergroot de kans op succes. Zowel privé als zakelijk. Door de juiste omgangsvormen ben jij een prachtig visitekaartje en leer je je onderscheiden. 

   

  Deze interactieve sessie zit boordevol anekdotes en interessante nieuwe inzichten.

  1/2
 • Hebben jullie altijd al alles willen weten over oeroude oosterse magie en de daarbijhorende mysteries? Tijdens deze Masterclass kan Magiër Ramana jullie hier alles over vertellen!

   

  Hij trad op voor zowel Koningin Beatrix en hij schokte de Amerikanen met een zweefact voor het hek van het Witte Huis.

   

  In deze Masterclass zal Ramana een tailor-made act opvoeren met de kernwaarden van jullie bedrijf als leidraad. Tijdens de sessie kunnen er vragen gesteld worden, zodat het een dynamische show wordt.

  1/2
 • Leer tijdens deze Masterclass vanuit je eigen woonkamer 3 verschillende cocktails maken! Vanachter de bar in Bistro Oriole in The Grand in Amsterdam neemt Floor jou en je collega’s mee in de wereld van de cocktails.

   

  Floor is een van de beste cocktailshakers uit de Amsterdamse uitgaansscene. Zij managede de meest prestigieuze bar van 2018/2019.

   

  Iedere deelnemer krijgt een cocktailbox thuisgestuurd en dan begint de voorpret. Terwijl jullie op een leuke interactieve manier de lekkerste cocktails leren maken, proost je samen en is er genoeg tijd om gezellig bij te kletsen!

  1/3
 • Sommelier Marco Westra neemt jullie tijdens deze Masterclass mee op een tailor-made wijnreis langs jullie gekozen landen.

   

  Vanuit Restaurant Bridges in The Grand, geeft Marco jou en je collega’s uitleg over de wondere wereld van wijn.

   

  Deze interactieve Masterclass reist langs de verschillende wijnhuizen en brengt jullie de persoonlijke verhalen van de wijnmakers.

   

  Thuis ontvang je een box met een aantal verschillende wijnen. Stel vooral veel vragen zodat je aan het einde van deze reis hier van alles over weet.

  1/3
 • Leer tijdens deze Masterclass samen met je collega’s hoe de mooiste bloemcreaties te maken, onder begeleiding van het team van The Floral Designers! Iedereen krijg een bos bloemen thuisgestuurd en hiermee gaan we een bos creëren die prachtig staat in jouw woonkamer.

   

  Vanuit het bloemenatelier van The Floral Designers nemen zij je mee naar de wereld van de bloemen en planten. Ook krijg je leuke weetjes te horen over de verschillende opdrachten die de dames hebben gedaan. Dit kan gaan over modeshows, galadiners tot bruiloften en intieme diners. 

  1/2

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Pinterest