• Meet &Co.

De Week van het WerkgelukWij krijgen van onze klanten steeds vaker de vraag of wij een volledige daginvulling kunnen verzorgen met bijvoorbeeld sprekers en trainingen? Uiteraard kunnen wij dat! Meet &Co. werkt namelijk sinds kort samen met Buro Heron en de inspireerde dame hierachter: Naomi van der Graaff.


Buro Heron en Meet &Co. geloven erin dat zingeving, persoonlijke groei en autonomie belangrijke pijlers zijn om het werkgeluk in Nederland te vergroten. Werkgeluk is hét ingrediënt voor succesvolle organisaties en aantoonbare resultaten. Vitale en bevlogen medewerkers die werken vanuit hun kracht en talent leveren een optimale bijdrage aan de missie van jouw organisatie. Trots, plezier, visie, focus, wendbaarheid, zelfregie en vertrouwen verbindt en versterkt. Het resultaat: enthousiaste klanten en verhoogd werkgeluk.


Buro Heron is onze go to partner als het gaat om leiderschaps-, talent- en teamontwikkeling. Vanuit passie, eigenheid en zelfvertrouwen bereiken mensen hun potentieel en creëren meer werkgeluk voor zichzelf. Met krachtige leiders, bevlogen medewerkers en succesvolle teams creëer je waarde voor klanten.


Meer dan een derde van de beroepsbevolking (38%) bestaat momenteel uit millennials en Gen Z’s. In het komende decennium zal dat cijfer oplopen tot 58%. Hoe je deze groep blijft inspireren bepaalt hoe wendbaar je organisatie is en hoe je als organisatie excelleert.


Quote: Trots, plezier, visie, focus, wendbaarheid, zelfregie en vertrouwen verbindt en versterkt. Het resultaat: enthousiaste klanten en verhoogd werkgeluk.


Wij van Meet &Co. helpen jou ook graag bij het winnen van werkgeluk en -loyaliteit. Wanneer jouw bedrijf inspeelt op de behoeften van werknemers, duurzaamheid en omscholing blijft jouw workforce investeren in jouw bedrijf. Hierover meer in de blog van volgende week.Training en ontwikkeling door Buro Heron

Bij Buro Heron zijn ze gefascineerd door mensen, training en ontwikkeling en hebben zij eigentijdse en creatieve ideeën als het gaat om probleemdefinitie en aanpak. Zij zijn intuïtief, stellen uitdagende vragen en luisteren naar de vraag achter de trainingsvraag. Ze komen snel tot de kern en begeleiden jouw organisatie van begin tot eind om vanuit een heldere visie het potentieel te ontsluiten en te verbinden met concrete resultaten.


Zij/wij zien dat het in deze tijd – van de enorme druk van veranderingen, toegenomen complexiteit en ontbrekende resources – een uitdaging is om resultaat met menselijkheid te verbinden. Hoe bereid je je voor en hoe sta je sterk als organisatie? Niet alleen door processen en structuren te optimaliseren. Juist ook door training en ontwikkeling. Leiders moeten juist nu leiden, inspireren & verbinden en medewerkers moeten eigenaarschap, pro-activiteit, energie & lef tonen. Dit alles kan alleen ontstaan binnen een vruchtbare context waar leren en ontwikkelen gestimuleerd wordt.


Buro Heron draagt hier graag met hun expertise aan bij. Met training- en ontwikkelprogramma’s voor leiders, teams en talenten. Uitgevoerd door gepassioneerde facilitators. Leidinggevenden en medewerkers leren zichzelf nog beter kennen en zijn intrinsiek gemotiveerd het beste van zichzelf te geven. Talent en passie voeren weer de boventoon op weg naar duurzaam succes.


#coronaproof #werkgeluk #meetco #buroheron #training #events #meetings #teambuilding #incentives #eventmanagement #onlineteambuilding #socialevents #eventorganizer #corporateevents #eventdesign #eventprofs #amsterdam #iamsterdam

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest