• Meet &Co.

Events anno 2020.


Ben jij op zoek naar een locatie voor een bestaand event, zoals jouw coachingsbijeenkomst, board meeting of personeelsfeest? En moet dit online, omdat de groep te groot is volgens de huidige Corona regels? Dan is een virtueel event de uitkomst. Dit kan ook in combinatie met een fysieke locatie. Onze partners zijn erop ingesteld om hybride evenementen te faciliteren voor onze klanten.


Afstandsevenementen zijn helemaal anno 2020. Hybride en online events via onze platformen zijn de oplossing om toch samen te komen met je collega’s!

Meet &Co. faciliteert online en hybride events in samenwerking met onze partners op de volgende manieren:


Hybride

Een panel van max 3 personen kunnen in een studio plaatsnemen en zo een presentatie geven terwijl iedereen kan inloggen. Het is dynamisch, want vragen kunnen gesteld worden terwijl de sessie live is.Online via het virtuele Second Life platform

Alles wat niet mogelijk is in de echte wereld, kunnen wij faciliteren via het Second Life platform. Of het nu gaat om een galadiner, kerstfeest, food truck festival, bezoek aan de kermis - alles kan in Second Life. Wij ontwikkelen samen met jou de juiste locatie voor jullie event welke sfeer jullie maar willen!


Second Life is onze partner in het realiseren van meetings, conferenties en teambuildings voor grote groepen. Via dit virtuele platform kan je je event inrichten zoals jij dat maar wilt, waar iedereen aanwezig kan zijn en wat nog fun kan zijn ook! In deze ‘echte’ online wereld kan alles!


Iedereen is uitgenodigd! Je kan voor je bedrijf je eigen event venue inrichten: de setting bepaal je zelf, nodig je sprekers/entertainment/coaches en collega’s uit, en je event kan beginnen!


Teambuilding kan heel goed online via het Second Life platform. Wij kunnen alle braingames, buitenactiviteiten of creatieve workshops voor jullie organiseren - online! Samen bowlen, tennissen, in een escape room of koken.. Laat jullie gekste fantasieen maar weten en wij maken het voor jullie waar. Als je liever onze opties wilt horen, geen probleem!


Virtual Reality

Ook via VR is het bovenstaande mogelijk, dit kan in beperkte groepen op locatie of individueel vanuit huis. Dit maakt het uiteraard niet minder leuk! Dit is een uitstekende manier om coaching en teambuildings toch plaats te laten vinden.Catering aan huis

Veel aspecten van een goed evenement kunnen vervangen worden door een online oplossing. Alleen niets kan goede catering vervangen. Daarom biedt Meet &Co. jou en je collega's catering aan huis. Wij bezorgen een doos met heerlijk eten en drinken aan huis als aanvulling op jullie online event.


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!


#coronaproof #hybridevents #onlineevents #events #eventmanagement #meetings #teambuilding #onlineteambuilding #socialevents #incentives #events #eventplanning #eventorganizer #corporateevents #eventdesign #eventprofs #amsterdam #iamsterdam #meetco

36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest