• Meet &Co.

Is er een toekomst voor Incentive reizen?
Iedereen in de branche stelt deze vraag en het is eerlijk om te zeggen dat het er de afgelopen maanden somber uitziet. En toch zijn we optimistisch. Zelfs niet voorzichtig optimistisch, maar intens, beslist optimistisch voor de toekomst van deze industrie. Net zoals we ons voelden toen we begonnen met het hervormen en innoveren van de evenementenindustrie, waarbij we alle beschikbare technologische tools inzetten om van deze crisis een kans te maken. Ja, we geloven dat er een toekomst komt voor incentive reizen. Lees hieronder om welke redenen.


1. We willen reizen.

Hoewel er op dit moment onmiskenbare belemmeringen zijn voor het herstel van de incentive reisindustrie, is er zeker vraag naar. We verlangen meer dan ooit naar ervaringen. De huidige crisis heeft ons heel duidelijk gemaakt wat we te verliezen hebben in een wereld van gesloten grenzen en bevelen om thuis te blijven. Google zoekt al maanden naar waar het veilig en mogelijk is om te reizen. Reisbeperkingen zijn nog steeds van kracht in veel landen - en terecht - maar waar grenzen open zijn, zijn mensen wanhopig op zoek om de stress en angst achter zich te laten van de afgelopen zes maanden. En ja, de meeste luchtvaartmaatschappijen zijn op zijn zachtst gezegd nog steeds onbetrouwbaar, met vluchten die worden geannuleerd en opnieuw worden gepland en een schetsmatig restitutiebeleid, maar reizigers werken daar omheen door genoegen te nemen met bestemmingen die dichterbij zijn of met de trein of auto kunnen worden bereikt. Kortom, de vraag is momenteel veel hoger dan het aanbod.2. Gemotiveerd willen worden.

Wat is het nut van incentive reizen? Er is er één sleutelfactor waar het allemaal op neerkomt: motivatie. Incentive reizen is de krachtigste motiverende tool, zeker nu reizen steeds gecompliceerder en duurder lijkt te worden. Het idee om werknemers of klanten het soort ervaring te geven die ze waarschijnlijk niet voor zichzelf zouden organiseren, krijgt een geheel nieuwe betekenis. En we zijn het er allemaal over eens dat de belofte van reizen in een moeilijke tijd als deze een allure heeft die nauwelijks vergelijkbaar is met die van ons recente verleden, toen we beschikbare vluchten en open grenzen als vanzelfsprekend beschouwden.


3. Het is veilig!

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Hoewel we geloven dat er een toekomst zal zijn voor incentive reizen, moedigen we iedereen - en onze klanten van Meet &Co. in het bijzonder - aan om veiligheid serieus te nemen.


We hebben ondertussen goede richtlijnen om de verspreiding van het virus te voorkomen. De overheid geeft ons duidelijk aan welke landen veilig zijn. Horeca, winkels en openbare gebouwen wereldwijd hebben aanpassingen gedaan om sociale afstand te kunnen garanderen. De medische kennis over het virus stijgt en het vaccin tegen Covid-19 komt steeds dichterbij.

Door al deze aanpassingen ziet het er naar uit dat we het virus onder controle krijgen, mensen sneller genezen en dat de pandemie op korte termijn voorbij is.


Deze opmerkelijke resultaten, die ongetwijfeld alle aspecten van het openbare leven ten goede komen, maken dat verschillende landen binnenkort weer open kunnen voor incentive reizen. Zodra bedrijven weer kunnen investeren in deze reizen, staan onze partners klaar om hen te verwelkomen met goed opgeleid personeel, solide veiligheidsmaatregelen en beproefde praktijken voor sociaal afstandsmaatregelen.


Conclusie.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is voor incentive reizen! Wij van Meet &Co. beloven de beste en veiligste reis voor onze klanten te vinden.


#coronaproof #startup #newbusiness #events #incentives #incentivetravel #eventmanagement #meetings #teambuilding #onlineteambuilding #socialevents #incentives #events #eventplanning #eventorganizer #corporateevents #eventdesign #eventprofs #amsterdam #iamsterdam #meetco26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest