• Meet &Co.

Masterclass creatief denken met Frank E Hollywood.


Hedendaagse kunstenaar Frank E Hollywood neemt jullie tijdens zijn Masterclass mee in de wereld van het creatief denken.

Creatief denken is ideaal om met elkaar nieuwe ideeën en plannen te ontwikkelen. Door anders denken, of noem het denken met een omweg, kan je tot onverwachte uitkomsten komen.

Er zijn een aantal dooddoeners die het vinden van oplossingen behoorlijk in de weg kunnen staan. Denk aan ‘ja, maar…’, ‘dat kan niet!’ of ‘dat kost te veel geld’. Of: ‘het gaat toch goed, zoals we het altijd al doen?’ Herken je deze uitspraken? Het zijn vaak deze beren op de weg die ervoor zorgen dat je vastloopt. En anderen niet meekrijgt. En, als je doet wat je deed, krijg je wat je had.

Gelukkig zijn er een hoop manieren om anders met uitdagingen en vraagstukken om te gaan. Om brainstormen en vergaderen efficiënter te maken. Om op een andere manier input uit mensen op te halen. Met de tools van creatief denken kijk je niet alleen anders naar uitdagingen, visie en strategie. Creatief denken is ook anders samenwerken, anders communiceren, anders kijken, anders werken, anders denken. Anders beslissingen maken.


Frank E Hollywood is een Nederlandse kunstenaar, niet alleen bekend van zijn prachtige werk maar ook van zijn optreden in onder andere het televisieprogramma Dream School.


Na zijn afstuderen aan de Sint-Joost Academie verlegde hij al snel de grenzen tussen vrije kunst en commercieel werk. Hij erkent de dunne lijn tussen commerciële kunst en beeldende kunst, en dit is waar de focus van zijn aandacht ligt. Hij staat bekend om zijn schilderijen, maar ook om zijn inventieve personalisatie van objecten, zoals merkkleding of meubels. Frank gebruikt mixed media: collages, cartoons, graffiti en fotomontage. Zijn olieverf op linnen schilderijen en prints in HD-afwerking op aluminium zijn prachtig.

De visuele esthetiek van de vrouwelijke vorm is zijn hoofdonderwerp. Er is vaak iets verleidelijks aan zijn werk. Zijn hyperrealistische schilderijen van bekende Nederlandse vrouwen zijn geïnspireerd op de Gouden Eeuw, maar de hedendaagse luxe artikelen (handtassen, champagneflessen, enz.) verraden de satirische kijk van de kunstenaar op de consumptiemaatschappij. In zijn kunst put hij uit onze collectieve visuele geschiedenis om een ​​modern, uniek beeld te creëren.

Wil je meer weten over onze Masterclasses, kijk dan op www.meetco.nl/masterclasses


#masterclasses #masterclassamsterdam #meetcomasterclasses #sofitellegendthegrandamsterdam #frankehollywood #creatiefdenken #onlineevent #onlineteambuilding #onlinemasterclass #workshopamsterdam

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Workshop Amsterdam

GET IN TOUCH

Het Breed 849, 1025 JD Amsterdam

mail@meetco.nl  |  Tel: +31 (0)20 211 7260  |  kvk: 78710162

© 2021 by Meet &Co.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook