• Meet &Co.

Masterclass met Janny van der Heijden.“Eten verbindt’ is een van de stellingen van Janny van der Heijden. ‘Het legt verbintenissen bloot. Niet alleen familie – en vriendschapsbanden, maar het vertelt ook iets over het tijdsbeeld, de economische en sociale laag waarin iemand zich bevindt’. Juist in deze tijd is die verbinding ontzettend belangrijk!


Tijdens de Masterclass met Janny zullen jullie alles leren over hoe eten verbindt. Maar zij kan ook heel veel vertellen over wat je kan leren van het maken van een goed menu en wat dit te maken heeft met het runnen van een bedrijf!


Janny van der Heijden is bij het grote publiek bekend als enthousiast jurylid van het populaire tv programma Heel Holland Bakt, het programma Denkend aan Holland en De smaak van Nederland, maar zij heeft haar sporen op een nog breder culinair vlak al langer verdiend. Meer dan 30 jaar vulde zij dagelijks een rubriek over eten in verschillende dagbladen, schreef tientallen boeken, was hoofdredacteur van een groot culinair tijdschrift en verbond haar naam aan tv programma’s als Master

De liefde voor koken, eten en smaken kreeg Janny vanuit huis mee. Haar moeder kookte graag en Janny hielp mee. Zelf allerlei dingen in de keuken uitproberen en kijken hoe het uitpakte. Als de cake met zo'n barst aan de bovenkant uit de oven kwam, zei ze: je hebt het beslag te lang gemixt. Daar leer je van, daar is de basis gelegd."


Haar vader jaagde. Als de fazanten afhingen, mocht Janny helpen plukken. Eerst heel voorzichtig de staartveren, nog niet bij de borst. Hij ging met enorm respect met dieren om. Aan tafel hadden ze ook hele discussies over eten, over smaken vooral.


Welk onderwerp Janny ook behandeld, haar Masterclasses zijn altijd leerzaam, inspirerend en vooral heel erg leuk!


Een Masterclass met Janny van der Heijden is te boeken voor elke groepsgrootte.

Wil je meer informatie? Kijk dan op onze website. www.meetco.nl/masterclasses


#masterclasses #masterclassamsterdam #meetcomasterclasses #sofitellegendthegrandamsterdam #jannyvanderheijden #etenverbindt #onlineevent #onlineteambuilding #onlinemasterclass #workshopamsterdam

53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Workshop Amsterdam

GET IN TOUCH

Het Breed 849, 1025 JD Amsterdam

mail@meetco.nl  |  Tel: +31 (0)20 211 7260  |  kvk: 78710162

© 2021 by Meet &Co.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook