• Meet &Co.

Masterclasses voor Persoonlijke Ontwikkeling


Samen met Buro Heron bieden we een aantal digitale Masterclasses aan die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling.


Wij geloven dat zingeving, persoonlijke groei en autonomie belangrijke pijlers zijn om het werkgeluk in Nederland te vergroten. Werkgeluk is hét ingrediënt voor succesvolle organisaties en aantoonbare resultaten. Vitale en bevlogen medewerkers die werken vanuit hun kracht en talent leveren een optimale bijdrage aan de missie van jouw organisatie. Trots, plezier, visie, focus, wendbaarheid, zelfregie en vertrouwen verbindt en versterkt. Het resultaat: enthousiaste klanten en verhoogd werkgeluk


De eigenaresse van Buro Heron, Naomi van der Graaff heeft samen met ons een mooie selectie gemaakt uit de verschillende workshops die zij aanbiedt.

Op dit moment starten we met het aanbieden van drie fantastische Masterclasses: een Lach masterclass, de masterclass Lichaamstaal Digitaal en de masterclass Blijf Veerkrachtig.


De Lach Masterclass.

Deze masterclass is goed voor je immuunsysteem en het vermindert stress. Dat niet alleen, het zorgt ook voor een betere ontspanning en conditie en niet geheel onbelangrijk in deze tijd van crisis; lachen verbindt. Het maakt je toegankelijker naar anderen en je krijgt sneller contact.

De online lach masterclass is dé vrolijkste energizer voor teams die thuis werken. Een welkome break in het “thuiskantoor”. Na een uur barst je weer van de energie. Compleet opgeladen kun je door! Hoofd leeg, de focus weer scherp. Zo houd je op ludieke wijze de teamspirit hoog.Masterclass Lichaamstaal Digitaal.


We weten dat non-verbaal gedrag voor meer dan 90% de impact van onze communicatie bepaalt. Tijdens deze Masterclass word je je meer bewust van je lichaamstaal digitaal en hoe je je eigenheid daarbij kunt laten zien.


Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: Wat is het belang van non verbale communicatie digitaal? Hoe kom ik over op beeld? Hoe zorg ik dat mijn boodschap overkomt zoals die bedoeld is? Hoe schat ik de emotie van een ander in op afstand? Ook ga je concreet aan de slag met enkele korte impressie oefeningen en leer je hoe je via een beeldscherm optimaal in verbinding blijft met de ander.Masterclass Blijf Veerkrachtig.


Wil jij ook meer veerkracht ontwikkelen? In een positieve flow blijven? Het organiseren van je werk effectiever doen? Volg dan de Masterclass Blijf Veerkrachtig!

In deze Masterclass leer je hoe je je veerkracht kunt behouden of versterken. Ook geven we je praktische handvatten hoe actief op zoek te gaan naar energiegevers en hoe je persoonlijke voorwaarden voor meer energie kunt creëren. Tevens krijg je inzicht in je energiebalans, tips om je positieve energie te vergroten en krijg je je persoonlijke handleiding om nog beter samen te werken met je huisgenoten en/of collega’s. We bespreken eventuele uitdagingen die je ervaart in de samenwerking op afstand met je collega’s en hoe je daarover concrete werkafspraken kunt maken.

#masterclasses #masterclassamsterdam #meetcomasterclasses #sofitellegendthegrandamsterdam #buroheron #persoonlijkeontwikkeling #onlineevent #onlineteambuilding #onlinemasterclass #workshopamsterdam


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Workshop Amsterdam

GET IN TOUCH

Het Breed 849, 1025 JD Amsterdam

mail@meetco.nl  |  Tel: +31 (0)20 211 7260  |  kvk: 78710162

© 2021 by Meet &Co.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook