• Meet &Co.

Online Teambuilding Anno 2020.


Thuiswerken, weg van je collega’s en kantoor, ons dagelijks leven en werkcultuur is behoorlijk veranderd door de pandemie. Bij Meet &Co. merken wij dat veel bedrijven zoekende zijn hoe hun workforce toch nog iets sociaals te bieden met de afstandsregels in het achterhoofd. Samen met onze partner bieden wij leuke mogelijkheden aan voor online teambuilding waar iedereen vanuit huis aan deel kan nemen. Hieronder een aantal voorbeelden.


Online Teambuilding.

Ben je op zoek naar een hersenkraker, brain game en puzzles? Dan is de Virtual Reality escape room of een online teambuilding game echt iets voor jullie! Deze komen in verschillende thema's, bijvoorbeeld:

Casa de Papel - met een VR bril op zoek naar clues.

CSI: Op zoek naar een gekidnapte FBI agent!

Project Pegasus: een mysterieus project waar onlangs drie wetenschappers levenloos zijn aangetroffen.

Project Arrow: als een groep wereldleiders moeten jullie de wereld redden van een crisissituatie.


Samenwerken is de sleutel.

Door middel van een computer en je telefoon kan je samen het raadsel ontrafelen, sommige varianten speel je ook nog met een VR bril. Samen een sensationeel raadsel ontrafelen vergt creativiteit, samenwerking en vooral veel fun! Geschikt voor grote en kleinere groepen en de speelduur is zo’n 75 minuten.


Pub Quiz.

Speel een pubquiz nu vanachter je eigen computer, met eigen quizmaster. Test de algemene kennis van je collega’s, want de vragen zijn divers zodat iedereen goed mee kan doen. Je kunt ook een ronde met eigen vragen toevoegen!

Tijdens een groepschat op bijvoorbeeld Zoom heet de quizmaster iedereen welkom en legt kort het spel uit. Aan het einde van de vragen zal de quizmaster de prijsuitreiking verzorgen. Geschikt voor grote en kleinere groepen en de speelduur is zo’n 75 minuten.


Na de activiteit.

Wil je na de activiteit nog samen na kletsen onder het genot van een hapje en een drankje, dan zorgen wij ervoor dat alle teamleden een borrelbox thuisgestuurd krijgen.

Wil je meer weten?

Wij van Meet &Co. hopen je met bovenstaande voorbeelden geïnspireerd te hebben.

Wil je meer weten over de andere mogelijkheden of wil je zelf een online teambuilding game of pub quiz doen, bel of mail ons dan even en we helpen je graag verder.

#coronaproof #startup #newbusiness #events #eventmanagement #meetings #teambuilding #onlineteambuilding #socialevents #incentives #events #eventplanning #eventorganizer #corporateevents #eventdesign #eventprofs #amsterdam #iamsterdam #meetco

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest