• Meet &Co.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam en Meet &Co. bieden online Masterclasses met Neerlands talent.

Bijgewerkt: 4 dagen geleden


Thuiswerkers missen hun collega's. Bedrijven zien de teamspirit vervagen. Nu iedereen nog een tijdje noodgedwongen thuis aan het werk is, is het tijd om het team gezamenlijk weer iets inspirerends aan te bieden. De pubquiz hebben we ondertussen allemaal al eens gedaan en daarom hebben Meet &Co. en Hotel The Grand de handen ineen geslagen en bieden zij bedrijven tailor-made online Masterclasses aan met bekende namen.


Heb je altijd al vragen willen stellen aan je favoriete schrijver, zanger, stylist of chef kok? Dit is nu mogelijk met de Masterclasses van Meet &Co. Deze hoogwaardige, dynamische en tailor-made online events worden in samenwerking met hotel The Grand aangeboden.


Live vanuit The Grand Vanuit een van de meest prestigieuze hotels van ons land worden bedrijven en hun teams in het zonnetje gezet in samenwerking met een kenner naar keuze. De livestreams worden vanuit een hoogwaardige studio in The Grand uitgezonden. De expert naar keuze geeft speciaal voor de klant een Masterclass over hun vakgebied, toegespitst op het DNA van het bedrijf. Alle vragen van de kijkers komen aan bod om zo de saamhorigheid binnen de organisatie te bevorderen.


Inspirerende namen en concepten Meet &Co. biedt een indrukwekkend aanbod aan van inspirerende namen zoals; Janny van der Heijden, Bastiaan van Schaik, Danie Bles, Frank E Hollywood, Niels Geusebroek en Anne-Marie van Leggelo. Zo zijn er ook workshops met toonaangevende topexperts in Floral Design, Cocktails Shaken en Wine Tasting.


Sofitel Legend The Grand Amsterdam The Grand biedt vijfsterren luxe in een unieke 'Amsterdamse' ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. Het hotel heeft een ruime collectie aan meetingrooms voorzien van alle nodige moderne voorzieningen, ook is het mogelijk om evenementen te organiseren op de courtyard. General Manager Emmy Stoel is erg blij met de samenwerking: “In de huidige tijdsgeest vinden wij het belangrijk om mensen een leuk programma aan te bieden waarin verbintenis centraal staat”.


Meet &Co. In 2020 is Meet &Co. opgericht door Sebastian Clijsen en Simone Hulst. Het bedrijf biedt de zakelijke evenementenbranche iets nieuws. Een bureau dat gaat voor de persoonlijke en creatieve aanpak, snelle en duidelijke communicatie met oog voor detail en duurzaamheid. Aandacht voor de nieuwe workforce en het nieuwe werken staat bij Meet &Co. centraal.

“Midden in de corona crisis en tegen de stroom in zijn we gestart. Wij geloven erin dat ook in deze tijd bedrijfsevenementen veilig en creatief georganiseerd kunnen worden. Onze Masterclasses zijn daar een goed voorbeeld van. We brengen sectoren bij elkaar die juist nu out of the box en gebundeld aan de slag moeten.”


Voor meer informatie: www.meetco.nl/masterclasses of bel 020-211 7260 of mail naar: mail@meetco.nl


180 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest