• Meet &Co.

Tweede Lockdown, en nu?Na de eerste lockdown in het begin van dit jaar zijn we ondertussen weer in de tweede lockdown beland.

De horeca sluit voor minimaal vier weken en de regels rondom samenkomen worden weer strenger.

Dit juist op het moment dat bedrijven weer wat meer vertrouwen kregen en weer voorzichtig aan het nadenken waren over het plannen van een teambuilding of bedrijfsuitje.


Nu we elkaar voorlopig niet meer in levende lijve kunnen zien is het goed om eens naar de alternatieven te kijken. We hebben allemaal de laatste maanden veel bijeenkomsten online gedaan, dit gaat over het algemeen heel goed maar wordt wel een beetje saai. Bovendien is het vaak zo bij deze online meetings dat bij veel deelnemers de aandacht al snel verslapt.


Meet &Co. heeft een aantal leuke oplossingen waar deelnemers gegarandeerd hun aandacht bij kunnen houden. Denk bijvoorbeeld eens aan een online teambuilding game of een pubquiz.


Online Teambuilding.

Ben je op zoek naar een hersenkraker, brain game en puzzles? Dan is de Virtual Reality escape room of een online teambuilding game echt iets voor jullie! Deze komen in verschillende thema's, bijvoorbeeld:

Casa de Papel - met een VR bril op zoek naar clues.

CSI: Op zoek naar een gekidnapte FBI agent!

Project Pegasus: een mysterieus project waar onlangs drie wetenschappers levenloos zijn aangetroffen.

Project Arrow: als een groep wereldleiders moeten jullie de wereld redden van een crisissituatie.Samenwerken is de sleutel.

Door middel van een computer en je telefoon kan je samen het raadsel ontrafelen, sommige varianten speel je ook nog met een VR bril. Samen een sensationeel raadsel ontrafelen vergt creativiteit, samenwerking en vooral veel fun! Geschikt voor grote en kleinere groepen en de speelduur is zo’n 75 minuten.


Pub Quiz.

Speel een pubquiz nu vanachter je eigen computer, met eigen quizmaster. Test de algemene kennis van je collega’s, want de vragen zijn divers zodat iedereen goed mee kan doen. Je kunt ook een ronde met eigen vragen toevoegen!

Tijdens een groepschat op bijvoorbeeld Zoom heet de quizmaster iedereen welkom en legt kort het spel uit. Aan het einde van de vragen zal de quizmaster de prijsuitreiking verzorgen. Geschikt voor grote en kleinere groepen en de speelduur is zo’n 75 minuten.Na de activiteit.

Wil je na de activiteit nog samen na kletsen onder het genot van een hapje en een drankje, dan zorgen wij ervoor dat alle teamleden een borrelbox thuisgestuurd krijgen.


Wil je meer weten?

Wij van Meet &Co. hopen je met bovenstaande voorbeelden geïnspireerd te hebben.

Wil je meer weten over de andere mogelijkheden of wil je zelf een online teambuilding game of pub quiz doen, bel of mail ons dan even en we helpen je graag verder.


#coronaproof #startup #newbusiness #events #eventmanagement #meetings #teambuilding #onlineteambuilding #socialevents #incentives #events #eventplanning #eventorganizer #corporateevents #eventdesign #eventprofs #amsterdam #iamsterdam #meetco


50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest