• Meet &Co.

Wij zijn Meet &Co.

Bijgewerkt: 1 sep 2020


Meet &Co. is een full service evenementenbureau voor de zakelijke markt dat gespecialiseerd is in het organiseren van meetings, social events, teambuildings en incentives.

Het bedrijf is in 2020 opgericht door Simone Hulst en Sebastian Clijsen vanuit de behoefte de zakelijke evenementenbranche iets nieuws te bieden. Namelijk een bureau wat gaat voor de persoonlijke en creatieve aanpak, snelle en duidelijke communicatie met oog voor detail. Ze hebben dankzij de huidige afstandssamenleving goed kunnen nadenken over een nieuwe manier van werken en bijeenkomen.

Simone Hulst: “De verplichte afstand heeft gemaakt dat wij allemaal veel behoefte hebben om weer met elkaar face-to-face in contact te komen.”


Sebastian Clijsen: “We merken om ons heen dat de digitale vertaalslag voor actieve brainstorms of vergaderingen niet opgaan.”


Meet &Co. is er van overtuigd dat evenementen, meetings op locatie, incentives en teambuildings blijven bestaan zoals we ze al kenden en nog belangrijker zullen worden. We leven nu in een maatschappij waar kantoren beginnen te verdwijnen, home-office steeds normaler wordt en op afstand werken de norm. Bijeenkomen van teams op locatie is dus een must alleen niet meer op kantoor. Als je nu een meeting plant, heeft deze een duidelijk doel, dat is verre van hoe we gewend waren te vergaderen. Vergaderen gaat betekenen dat we vooruitgang willen boeken in plaats van informatie uitwisselen. Dit geldt ook voor social events, incentives en teambuildings. Wanneer je als team bijeenkomt is dat wat de klok slaat en daar gaat alle energie heen. Sebastian en Simone willen dit voor elk bedrijf zo goed mogelijk neerzetten, dat deze contactmomenten memorable zijn en vooruitgang betekenen.


Een meeting moet aanvoelen als een uitje, ondanks dat het werk is. Met de optrekkende nieuwe workforce van Millennials en Gen Zs, die momenteel al 60% uitmaakt van het wereldwijde werkende personeel (en groeiende), is het erg belangrijk dat je investeert in deze groep werknemers. Om hen te behouden is een investering, zoals een teambuilding, noodzakelijk.

Sebastian Clijsen: “Wij spreken uit ervaring als het gaat om je personeel tevreden houden en de gevolgen hiervan. Simone en ik hebben beide bij grote multinationals gewerkt, waar weinig werd geïnvesteerd in het personeel. Daarmee creëerde de werkgever een onprettige werksfeer en dat wil je zien te voorkomen.”


Simone Hulst: “Correct. Wanneer je personeel ongemotiveerd raakt, raakt je business ook in bedwang. Juist door teambuildings of incentives worden teams blijer, hechter, werken ze beter samen en rennen zij net die uurtjes langer voor je waardoor je business zal groeien.”Zie hieronder de top 7 redenen waarom de Gen Z en Millennial generatie hun baan verlaten. Meet &Co. kan helpen bij het verbeteren van 2 van deze redenen: ‘I don’t feel appreciated’ en ‘I don’t like the workplace culture’.Het draait niet om je klanten, het draait om je personeel. Als je je personeel meeneemt op een incentive, ze met elkaar laat verbinden via activiteiten, dan stijgt de loyaliteit en dit zal uiteindelijk de klant ook merken. Millennials en Gen Zs zijn samen goed voor het grootste deel van de wereldwijde beroepsbevolking. Zij zijn niet de toekomst, zij zijn het heden. Ze kunnen hele ondernemingen maken of breken, en ze zijn niet bang om hun portemonnee voor hen te laten spreken. Degenen die de toekomst voor Millennials en Gen Zs rooskleuriger kunnen maken, hebben zelf de helderste toekomst. Tevreden werknemers = tevreden klanten!


Meet &Co. hecht ook grote waarde aan duurzaamheid. Zij willen hun steentje bijdragen om zo onze planeet gezond achter te laten voor de volgende generatie. Dit wordt bijvoorbeeld doorvertaald in meer vegetarische maaltijden, geen verspilling van eten en het reduceren van afval door het gebruik van plastic tot een minimum te beperken.


Sebastian Clijsen: “We kiezen bewust voor lokale leveranciers dit scheelt niet alleen een hoop uitstoot en is dus goed voor het milieu, maar is ook nog eens goed voor de lokale economie.”


Ook vinden Simone en Sebastian het belangrijk om duurzame relaties met hun klanten en partners aan te gaan. Elke klant is anders en wilt anders benaderd worden, hier kunnen zij goed mee omgaan. Elke opdracht of aanvraag wordt realistisch uitgevoerd met een lange termijn visie.


Simone Hulst: “Wij luisteren naar onze klant en brainstormen met elkaar om samen een passend plan te maken voor het aankomende evenement. Het is belangrijk voor ons dat de klant zich bij ons thuis voelt en we samen aan een partnership bouwen.”


Details zijn key voor team Meet &Co. Zij weten wat hun klanten belangrijk vinden. Het kan zelfs neerkomen op welke kleur pen er op de vergadertafel ligt of welke kleur de kerstboom krijgt op het jaarlijkse kerstfeest. Hun doel is ook om elke klant goed te leren kennen en weten welke elementen in een event zij extra waarderen.

Ook voegen Sebastian en Simone graag iets unieks toe tot elk event. Dit kan de accommodatie zijn, of een aparte act, een culinaire twist of een ballonvlucht?! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het team van Meet &Co. is aangesloten bij veel partners die allemaal iets unieks kunnen bieden. Zij zoeken graag met hun klanten naar de passende wow-factor.


#startup #newbusiness #events #eventmanagement #meetings #teambuilding #socialevents #incentives #event #eventplanning #eventorganizer #corporateevents #eventdesign #eventprofs #amsterdam #iamsterdam #meetco #meet&co


317 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GET IN TOUCH

Meet &Co.

Het Breed 849

1025 JD Amsterdam

The Netherlands

Mail@meetco.nl

Tel: +31 (0)20 211 7260

KVK: 78710162

© 2020 by Meet &Co.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest